Brown & Brown

LOCATION

Seattle, WA

INDUSTRY

Office

Brown & Brown selected Avara Construction among 3 other qualified contractors to renovate their existing space. The Tenant Improvement was 7,800 SF redesigned to incorporate open office interiors, a new break area, MEP upgrades, new perimeter offices, private offices, and common area upgrades. Avara worked congruently with the building management team to perform this work while the space was occupied and the building was in use during normal hours. Coordination between the tenant, building, and construction management team was essential in order to produce a seamless tenant improvement project. 

Let's Connect

We’re builders second and partners first, partners in our clients’ missions and advocates for their dreams. We’re a collection of innovators and problem-solvers. We have chosen to be here because we want to work with the best. Delivering the best, comprised of the brightest.

GET IN TOUCH